CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kependem Tresno (Versi Guyon Waton) by Nella Kharisma

chord dan lirik lagu dari Nella Kharisma

Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma
Chord Diagram
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
G#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) F G C Am Dm G C..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F          C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
(Interlude) F G Am Em Dm G C
F G Am Em Dm G C
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
Dm  G
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..
(INTRO) A B E C#m F#m B E..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A          E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
A B C#m G#m F#m B E
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
F#m B
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..

   
same artist
Kurang Piknik
by Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
by Nella Kharisma
Kemarin
by Nella Kharisma
Hoax
by Nella Kharisma
Geser Kiri Kanan
by Nella Kharisma
Asbsk (Aku Sayang Banget Sama Kamu) Cover Sou Qy
by Nella Kharisma
Loro Ati
by Nella Kharisma
Linak Litu Linggo Lico
by Nella Kharisma
Lilin
by Nella Kharisma
Lewung
by Nella Kharisma
Latest Played Song
Malem Minggu
by Benyamin S
Hilang Ingatan
by Rocket Rockers
Menghujam Jantungku
by Tompi
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Doa
by Ungu
Racun Dunia
by The Changcuters
Selamat Hari Lebaran
by Gigi
Sin City
by Slank
Selamat Tinggal Kekasihku
by J-Rocks
Rindu Untuk Dia
by Stinky
Cinta Putih
by Keris Patih
Terendap Laraku
by Naff