CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kependem Tresno (Versi Guyon Waton) by Nella Kharisma

chord dan lirik lagu dari Nella Kharisma

Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
G#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) F G C Am Dm G C..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F          C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
(Interlude) F G Am Em Dm G C
F G Am Em Dm G C
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
Dm  G
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..
(INTRO) A B E C#m F#m B E..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A          E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
A B C#m G#m F#m B E
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
F#m B
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..

   
same artist
Kurang Piknik
by Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
by Nella Kharisma
Kemarin
by Nella Kharisma
Hoax
by Nella Kharisma
Geser Kiri Kanan
by Nella Kharisma
Asbsk (Aku Sayang Banget Sama Kamu) Cover Sou Qy
by Nella Kharisma
Loro Ati
by Nella Kharisma
Linak Litu Linggo Lico
by Nella Kharisma
Lilin
by Nella Kharisma
Lewung
by Nella Kharisma
Latest Played Song
Masih
by Ada Band
Hampa
by Ari Lasso
Cintaku
by Chrisye
Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik
OK
by T2
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Gemintang
by Andien
Temani Aku
by Sheila On 7
Malu Malu Dong
by T2
Arti Kehidupan
by Mus Mujiono
Mawar Hitam
by Tipe-X
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash