CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kependem Tresno (Versi Guyon Waton) by Nella Kharisma

chord dan lirik lagu dari Nella Kharisma

Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
G#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) F G C Am Dm G C..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F          C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
(Interlude) F G Am Em Dm G C
F G Am Em Dm G C
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
Dm  G
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..
(INTRO) A B E C#m F#m B E..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A          E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
A B C#m G#m F#m B E
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
F#m B
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..

   
same artist
Kurang Piknik
by Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
by Nella Kharisma
Kemarin
by Nella Kharisma
Hoax
by Nella Kharisma
Geser Kiri Kanan
by Nella Kharisma
Asbsk (Aku Sayang Banget Sama Kamu) Cover Sou Qy
by Nella Kharisma
Loro Ati
by Nella Kharisma
Linak Litu Linggo Lico
by Nella Kharisma
Lilin
by Nella Kharisma
Lewung
by Nella Kharisma
Latest Played Song
Hampa
by Ari Lasso
Mari Bercinta
by Aura Kasih
Titip Rindu Buat Ayah
by Ebiet G Ade
Rahasia Hati
by Element
Ada Pelangi Di Matamu
by Jamrud
Sarang Surowo
by Kim Jong Kook
Akhirnya Ku Menemukanmu
by Naff
Seishun Kyosokyoku
by Sambomaster
No Junjou Na Kanjou (1/3)
by Siam Shade
Mimpi
by Anggun
Skater Boy (Sk8er Boi)
by Avril Lavigne
Betapa Aku Mencintaimu
by Vagetoz