CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kependem Tresno (Versi Guyon Waton) by Nella Kharisma

chord dan lirik lagu dari Nella Kharisma

Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
Nella Kharisma

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
G#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) F G C Am Dm G C..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F          C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C  G
Uripku iki kudu koyo ngene..
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
(Interlude) F G Am Em Dm G C
F G Am Em Dm G C
C          G    Am        G
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
F           C
Nyeritakke tresno..
Dm         G
Seng kependem ono ning dodo..
C        G     Am         G
Kudu kepiye.. aku mesti piye
F        C
Yen pancen dalane..
Dm       G          C
Uripku iki kudu koyo ngene..
Am                   Em
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
F
Nanging tresnoku ro kowe
G
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
F
Ora bakal ilang..
G           Am
Tresnoku dinggo kowe..
Dm
Wis tak tutup..
G          C
Atiku dinggo liyane..
F
Mergo kowe..
G              Am
Sing paling tak tresnani..
Dm
Senadyan tresno iki..
G            C
Mung kependem ning ati..
Dm  G
Senadyan tresno iki..
C
Mung kependem ning ati..
(INTRO) A B E C#m F#m B E..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A          E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E  B
Uripku iki kudu koyo ngene..
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
(Interlude) A B C#m G#m F#m B E
A B C#m G#m F#m B E
E          B    C#m       B
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
A           E
Nyeritakke tresno..
F#m        B
Seng kependem ono ning dodo..
E        B     C#m        B
Kudu kepiye.. aku mesti piye
A        E
Yen pancen dalane..
F#m      B          E
Uripku iki kudu koyo ngene..
C#m                  G#m
Senadyan kowe.. Wis karo liyane
A
Nanging tresnoku ro kowe
B
Ora iso tak lalekke..
(CHORUS)
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
A
Ora bakal ilang..
B           C#m
Tresnoku dinggo kowe..
F#m
Wis tak tutup..
B          E
Atiku dinggo liyane..
A
Mergo kowe..
B              C#m
Sing paling tak tresnani..
F#m
Senadyan tresno iki..
B            E
Mung kependem ning ati..
F#m B
Senadyan tresno iki..
E
Mung kependem ning ati..

   
same artist
Kurang Piknik
by Nella Kharisma
Kependem Tresno (Versi Guyon Waton)
by Nella Kharisma
Kemarin
by Nella Kharisma
Hoax
by Nella Kharisma
Geser Kiri Kanan
by Nella Kharisma
Asbsk (Aku Sayang Banget Sama Kamu) Cover Sou Qy
by Nella Kharisma
Loro Ati
by Nella Kharisma
Linak Litu Linggo Lico
by Nella Kharisma
Lilin
by Nella Kharisma
Lewung
by Nella Kharisma
Latest Played Song
When You're Gone
by Avril Lavigne
Abatasa
by Wali
Doaku Untukmu Sayang
by Wali
Dan Kamu
by D'Masiv
Sampai Kapanpun
by Ungu
Sedari Dulu
by Geisha
Arti Kehidupan
by Mus Mujiono
Tak Mampu Pergi
by Sammy Simorangkir
Sahabat Kecilku
by Gita Gutawa
Parasit
by Gita Gutawa
Doo Be Doo
by Gita Gutawa
Susis (Suami Sieun Istri)
by Sule