CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Sido Sayang Ora by NDX A.K.A

chord dan lirik lagu dari NDX A.K.A

NDX A.K.A
Sido Sayang Ora
NDX A.K.A

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Fm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
Font
Transpose
Autoscroll
C                   Em
tak tunggu tak enteni..
Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
jane sido sayang ora 
A           Dm
opo pancen wis ra iso
G             C
aku mung tok anggep konco..
C                    G     Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
tapi atiku wis ngerti
A         Dm
tresno ra kudu nduweni
Fm     C
raiso dadi siji..
(INTRO) Dm  C  Dm  F E
Am              Em
kabeh iki salahku
F
tresno marang sliramu
G      C           E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
saben dino bebarengan
F
kegowo perasaan..
Dm       G           Em        Am
nanging rosomu mung sebates teman..
Dm           G
opo iki rasane..
Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm                G
oh atiku malah loro..
F             G
sayang di..anggep konco..
(CHORUS)
C                   Em
tak tunggu tak enteni..
Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
jane sido sayang ora 
A           Dm
opo pancen wis ra iso
G             C
aku mung tok anggep konco..
C                    G     Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
tapi atiku wis ngerti
A         Dm
tresno ra kudu nduweni
G      C
raiso dadi siji..
Dm                                    C
kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Am
konco dadine tresno saiki malah loro
C
aku kudu piye ati bingung rasane
Em                    F
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
Em
duh gusti pangeran paringono kesabaran
Dm
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
C
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
G                 Am
meskipun awak dewe raiso dadi siji..
Am              Em
kabeh iki salahku
F
tresno marang sliramu
G      C           E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
saben dino bebarengan 
F
kegowo perasaan..
Dm       G           Em        Am
nanging rosomu mung sebates teman..
Dm           G
opo iki rasane..
Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm                G
oh atiku malah loro..
F             G
sayang di..anggep konco..
(CHORUS)
C                   Em
tak tunggu tak enteni..
Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
jane sido sayang ora 
A           Dm
opo pancen wis ra iso
G             C
aku mung tok anggep konco..
C                    G     Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
tapi atiku wis ngerti
A         Dm
tresno ra kudu nduweni
G      C
raiso dadi siji..
C                   Em
tak tunggu tak enteni..
Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
jane sido sayang ora 
A           Dm
opo pancen wis ra iso
G             C
aku mung tok anggep konco..
C                    G     Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
tapi atiku wis ngerti
A         Dm
tresno ra kudu nduweni
G      C
raiso dadi siji..
D                   F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
jane sido sayang ora 
B           Em
opo pancen wis ra iso
A             D
aku mung tok anggep konco..
D                    A     F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
tapi atiku wis ngerti
B         Em
tresno ra kudu nduweni
Gm     D
raiso dadi siji..
(INTRO) Em  D  Em  G F#
Bm              F#m
kabeh iki salahku
G
tresno marang sliramu
A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
saben dino bebarengan
G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
nanging rosomu mung sebates teman..
Em           A
opo iki rasane..
F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
oh atiku malah loro..
G             A
sayang di..anggep konco..
(CHORUS)
D                   F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
jane sido sayang ora 
B           Em
opo pancen wis ra iso
A             D
aku mung tok anggep konco..
D                    A     F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
tapi atiku wis ngerti
B         Em
tresno ra kudu nduweni
A      D
raiso dadi siji..
Em                                    D
kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Bm
konco dadine tresno saiki malah loro
D
aku kudu piye ati bingung rasane
F#m                   G
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
F#m
duh gusti pangeran paringono kesabaran
Em
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
D
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
A                 Bm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..
Bm              F#m
kabeh iki salahku
G
tresno marang sliramu
A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
saben dino bebarengan 
G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
nanging rosomu mung sebates teman..
Em           A
opo iki rasane..
F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
oh atiku malah loro..
G             A
sayang di..anggep konco..
(CHORUS)
D                   F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
jane sido sayang ora 
B           Em
opo pancen wis ra iso
A             D
aku mung tok anggep konco..
D                    A     F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
tapi atiku wis ngerti
B         Em
tresno ra kudu nduweni
A      D
raiso dadi siji..
D                   F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
jane sido sayang ora 
B           Em
opo pancen wis ra iso
A             D
aku mung tok anggep konco..
D                    A     F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
tapi atiku wis ngerti
B         Em
tresno ra kudu nduweni
A      D
raiso dadi siji..

   
same artist
Sido Sayang Ora
by NDX A.K.A
Ambilkan Gelas (Feat. Ndx A.K.A)
by NDX A.K.A
Yowes
by NDX A.K.A
Undangan Rabi
by NDX A.K.A
Teman Rasa Pacar (Pjr Microphone Feat. Mc Dhot)
by NDX A.K.A
Separuh Hatiku (Chord Dasar)
by NDX A.K.A
Separuh Hatiku
by NDX A.K.A
Menunggu Berakhir Luka
by NDX A.K.A
Jaran Goyang Semar Mesem
by NDX A.K.A
Tak Akoni Aku Sing Salah
by NDX A.K.A
Latest Played Song
Malem Minggu
by Benyamin S
Hilang Ingatan
by Rocket Rockers
Knockin On Heaven's Door
by Avril Lavigne
Jauh
by Cokelat
Arah
by Sheila On 7
Apa Sih Maumu
by Ungu
Doo Be Doo
by Gita Gutawa
Wakil Rakyat
by Iwan Fals
Setiaku
by ST12
Kamu Saja
by Kotak
Terendap Laraku
by Naff
The Show
by Lenka