CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Pamer Bojo by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Pamer Bojo
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G C G  Em  Bm
C D Bm Em
C D G
G         C            G
Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Em               Bm
Rino wengi atiku rasane peteng
C          D     Bm          Em
Tansah kelingan, kepengen nyawang
C      Am        D
Sedelo wae uwis emoh tenan..
(INTRO) Am D
G         C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku
(INTRO) Em Bm C Em
Em Bm C D G
(CHORUS)
G         Bm
Dudu klambi anyar
C
sing neng njero lemariku
Am
Nanging bojo anyar
D
sing mbo pamerke neng aku
(INTRO) 
C D G
G        Bm
Dudu wangi mawar
C
sing tak sawang neng mripatku
Am
Nanging kowe lali
D
nglarani wong koyo aku
C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku
G            C       G
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Em                Bm
Nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D     Bm          Em
Nangis batinku, nggrantes uripku
C         D         G
Teles kebes netes eluh neng dadaku
(INTRO) Em Bm C Em
Em Bm C D G
(CHORUS)
G         Bm
Dudu klambi anyar
C
sing neng njero lemariku
Am
Nanging bojo anyar
D
sing mbo pamerke neng aku
(INTRO) C D G
G        Bm
Dudu wangi mawar
C
sing tak sawang neng mripatku
Am
Nanging kowe lali
D
nglarani wong koyo aku
C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D             G
Pamer bojo anyar neng ngarepku
C          D
Neng opo seneng aku
Bm            Em
Yen mung gawe laraku
C          D          G
Pamer bojo anyar neng ngarepku..

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Dearest
by Ayumi Hamasaki
Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik
123456
by Budi Doremi
Jadi Yang Kuinginkan
by Vierra
Rasa Ini
by Vierra
Repihan Hati
by Padi
Sahabat
by Gigi
Arti Kehidupan
by Mus Mujiono
Meraih Mimpi
by J-Rocks
Lepaskan Diriku
by J-Rocks
Samudera Mengering
by Jikustik
Rindu Untuk Dia
by Stinky