CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kowe Nduwe Aku by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
Didi Kempot

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C G Am
F G C
C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
G                     C
nganti mati wong loro podo tresnane
(INTRO) F G
C                Dm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
G                 C
kowe tresno aku ojo lali janjine
Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
G                   C
yo mung gusti sing biso misahake
(INTRO) Dm G C
(CHORUS)
F       G       Em       Am
wangine kembang sing ono ati
F         G        C
ojo nganti lali disirami
F       G      Em       Am
wangine tresno sing ono dodo
F          Dm          G
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo
C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
G                 C
nganti mati wong loro podo tresnane
(Interlude) F G Em Am
F G C
F G Em Am
Dm G C
C                Dm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
G                 C
kowe tresno aku ojo lali janjine
Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
G                   C
yo mung gusti sing biso misahake
(INTRO) Dm G C
(CHORUS)
F       G       Em       Am
wangine kembang sing ono ati
F         G        C
ojo nganti lali disirami
F       G      Em       Am
wangine tresno sing ono dodo
F          Dm          G
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo
C                Dm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
G                 C
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Am                 Dm
senengo neng aku nganti selawase
G                 C
nganti mati wong loro podo tresnane
(Outro) F G C
(INTRO) A E F#m
D E A
A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
E                     A
nganti mati wong loro podo tresnane
(INTRO) D E
A                Bm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
E                 A
kowe tresno aku ojo lali janjine
F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
E                   A
yo mung gusti sing biso misahake
(INTRO) Bm E A
(CHORUS)
D       E       C#m      F#m
wangine kembang sing ono ati
D         E        A
ojo nganti lali disirami
D       E      C#m      F#m
wangine tresno sing ono dodo
D          Bm          E
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo
A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
E                 A
nganti mati wong loro podo tresnane
(Interlude) D E C#m F#m
D E A
D E C#m F#m
Bm E A
A                Bm
kowe nduwe aku ojo pingin liyane
E                 A
kowe tresno aku ojo lali janjine
F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
E                   A
yo mung gusti sing biso misahake
(INTRO) Bm E A
(CHORUS)
D       E       C#m      F#m
wangine kembang sing ono ati
D         E        A
ojo nganti lali disirami
D       E      C#m      F#m
wangine tresno sing ono dodo
D          Bm          E
ojo nganti ilang digowo karo wong liyo
A                Bm
kowe nduwe aku ojo karo liyane
E                 A
kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
F#m                Bm
senengo neng aku nganti selawase
E                 A
nganti mati wong loro podo tresnane
(Outro) D E A

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Malem Minggu
by Benyamin S
Umbrella
by Rihanna
Mungkinkah
by Stinky
Saat Yang Terindah
by Wayang
Laguku
by Ungu
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash
Cinta Tak Harus Memiliki
by ST12
Sejenak Di Sampingmu
by Naff
Garuda Di Dadaku
by Netral
Istimewa
by Petra Sihombing
I See Fire
by Ed Sheeran
Anak Pulau
by Amtenar