CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Tresno Tekane Mati by Via Vallen

chord dan lirik lagu dari Via Vallen

Via Vallen
Tresno Tekane Mati
Via Vallen

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#m
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
F#m
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C Am F G
C Am F G
G
C
Aku ra lilo
Am
pisah marang sliramu
F
Mergo omongan
G
dadi salah paham..
C
Janjimu tak patenke
Am
ing njero rogo iki..
F
Supoyo tansah
G
kelingan sliramu..
F   G
Wong lanang liyane
C     Bm   Am
ra bakal iso ngganteni
F
Jenengmu tak ukir
G             C
sak jeroning ati..
(CHORUS)
C
Pengenku siji
Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
F           C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali
C        Em
Tok dua ke ora popo
Am       Em
tresnaku tekane mati
F          C
Sing penting rasaku sak teruse
G
ono ning njero ati
C
ning atimu..
(Interlude) C G Am Em F C G
C G Am Em F C G
C
Sadarmu tak enteni
Am
nganti tekan saiki
F
Yen pancen kowe keroso
G
gek ndang bali..
C
Aku ra doyan mangan
Am
yen kepikir sliramu
F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
G
pengene neng ketemu..
F   G
Wis setaun aku
C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..
(CHORUS)
C
Pengenku siji
Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
F           C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali
C        Em
Tok dua ke ora popo
Am       Em
tresnaku tekane mati
F          C
Sing penting rasaku sak teruse
G
ono ning njero ati
C
Pengenku siji
Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
F           C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali
C        Em
Tok dua ke ora popo
Am       Em
tresnaku tekane mati
F          C
Sing penting rasaku sak teruse
G
ono ning njero ati
C
ning atimu..
(Interlude) C G Am Em F C G
C G Am Em F C G
C
Sadarmu tak enteni
Am
nganti tekan saiki
F
Yen pancen kowe keroso
G
gek ndang bali..
C
Aku ra doyan mangan
Am
yen kepikir sliramu
F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
G
pengene neng ketemu..
F   G
Wis setaun aku
C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..
(CHORUS)
C
Pengenku siji
Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
F           C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali
C        Em
Tok dua ke ora popo
Am       Em
tresnaku tekane mati
F          C
Sing penting rasaku sak teruse
G
ono ning njero ati
C
Pengenku siji
Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
F           C
Dongaku ra bakal mandheg
G
sak durung sliramu bali
C        Em
Tok dua ke ora popo
Am       Em
tresnaku tekane mati
F          C
Sing penting rasaku sak teruse
G
ono ning njero ati
C
ning atimu..
(INTRO) D Bm G A
D Bm G A
A
D
Aku ra lilo
Bm
pisah marang sliramu
G
Mergo omongan
A
dadi salah paham..
D
Janjimu tak patenke
Bm
ing njero rogo iki..
G
Supoyo tansah
A
kelingan sliramu..
G   A
Wong lanang liyane
D     C#m  Bm
ra bakal iso ngganteni
G
Jenengmu tak ukir
A             D
sak jeroning ati..
(CHORUS)
D
Pengenku siji
F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
G           D
Dongaku ra bakal mandheg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
ono ning njero ati
D
ning atimu..
(Interlude) D A Bm F#m G D A
D A Bm F#m G D A
D
Sadarmu tak enteni
Bm
nganti tekan saiki
G
Yen pancen kowe keroso
A
gek ndang bali..
D
Aku ra doyan mangan
Bm
yen kepikir sliramu
G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
A
pengene neng ketemu..
G   A
Wis setaun aku
D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..
(CHORUS)
D
Pengenku siji
F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
G           D
Dongaku ra bakal mandheg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
ono ning njero ati
D
Pengenku siji
F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
G           D
Dongaku ra bakal mandheg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
ono ning njero ati
D
ning atimu..
(Interlude) D A Bm F#m G D A
D A Bm F#m G D A
D
Sadarmu tak enteni
Bm
nganti tekan saiki
G
Yen pancen kowe keroso
A
gek ndang bali..
D
Aku ra doyan mangan
Bm
yen kepikir sliramu
G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
A
pengene neng ketemu..
G   A
Wis setaun aku
D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..
(CHORUS)
D
Pengenku siji
F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
G           D
Dongaku ra bakal mandheg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
ono ning njero ati
D
Pengenku siji
F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
G           D
Dongaku ra bakal mandheg
A
sak durung sliramu bali
D        F#m
Tok dua ke ora popo
Bm       F#m
tresnaku tekane mati
G          D
Sing penting rasaku sak teruse
A
ono ning njero ati
D
ning atimu..

   
same artist
Yen Tego
by Via Vallen
Warna Cinta
by Via Vallen
Urip Dewe
by Via Vallen
Tresno Tekane Mati
by Via Vallen
Sepuro
by Via Vallen
Sempurnakan Langkahku
by Via Vallen
Sayang
by Via Vallen
Sawangen (With One Nada)
by Via Vallen
Saat Indah Bersamamu
by Via Vallen
Rasan Rasan Tonggo
by Via Vallen
Latest Played Song
Rangkaian Kata
by Gita Gutawa
Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik
Menghujam Jantungku
by Tompi
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Panas Asmara
by Afgan
Pemain Cinta
by Ada Band
Brand New Day
by Cherrybelle
Egokah
by Wali
Andai Aku Bisa
by Chrisye
Terbakar Cemburu
by Padi
Sekali Ini Saja
by Glenn Fredly
Wakil Rakyat
by Iwan Fals