CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Lali Rasane Tresno by Via Vallen

chord dan lirik lagu dari Via Vallen

Via Vallen
Lali Rasane Tresno
Via Vallen

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C
C            G
Padange sinar rembulan
Am          Em
Seindah gemerlap bintang
Dm        C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang..
C        G
Nganti lali rasane tresno
Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
(Interlude) C G Am Em Dm C G
C G Am Em Dm C G C
(CHORUS)
C            G
Padange sinar rembulan
Am          Em
Seindah gemerlap bintang
Dm        C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang..
C        G
Nganti lali rasane tresno
Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
C                 G
Mbiyen tau ono roso
Am
Ning njero dodo
Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm                   C
kowe tego ninggal lungo
G
Karo wong liyo
G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo
C                 G
Wis suwe ora ketemu
Am
Kowe teko nang ngarepku
Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
Dm
Sakjroning atiku
C
Tanpo roso bersalah
G
kowe genggam tanganku
G
Terus kowe ngomong
Am
pengen balen karo aku
Em
Goro-goro awakmu
F
tau ninggalke aku
C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
Sorry-sorry to say..
F
Aku ra iso trimo
G
Mergo saiki tresnoku
G
wis tinggal kenangan..
(CHORUS)
C            G
Padange sinar rembulan
Am          Em
Seindah gemerlap bintang
Dm        C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang..
C        G
Nganti lali rasane tresno
Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
C                  G
Sakjembare laut samudro
Am
Bakal tak sebrangi
Em
Demi ngentukke tresnamu
Dm
Pepujaning ati
C
nanging opo kowe tego
G
mblenjani janji
G
Nganti eluh iki netes
C
deres ning pipi
G
Sudah lupakan saja cerita
Am
cinta kita berdua
Em
Karena diantara kita
Dm
sudah tak ada rasa
C            G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
G
Kini telah pergi menghilang
C G Am Em Dm C G
Sayang..
(Interlude) C G Am Em Dm C G
Em
Goro-goro awakmu
F
tau ninggalke aku
C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
Sorry-sorry to say..
F
Aku ra iso trimo
G
Mergo saiki tresnoku
G
wis tinggal kenangan..
(CHORUS)
C            G
Padange sinar rembulan
Am          Em
Seindah gemerlap bintang
Dm        C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang..
C        G
Nganti lali rasane tresno
Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
* Chord originalnya dari "G"

   
same artist
Yen Tego
by Via Vallen
Warna Cinta
by Via Vallen
Urip Dewe
by Via Vallen
Tresno Tekane Mati
by Via Vallen
Sepuro
by Via Vallen
Sempurnakan Langkahku
by Via Vallen
Sayang
by Via Vallen
Sawangen (With One Nada)
by Via Vallen
Saat Indah Bersamamu
by Via Vallen
Rasan Rasan Tonggo
by Via Vallen
Latest Played Song
Rahasia Hati
by Element
Bimbang
by Melly Goeslaw
Hilang Ingatan
by Rocket Rockers
Hijrah Ke London
by The Changcuters
Kehadiranmu
by Vagetoz
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Pemilik Hati
by Armada
Hidupmu Hidupku
by Zigaz
Seandainya
by Vierra
Bila Kau Tak Di Sampingku
by Sheila On 7
Dirimu Satu
by Ungu
Akulah Pelangi
by Geisha