CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kangen Suroboyo by Erin

chord dan lirik lagu dari Erin

Erin
Kangen Suroboyo
Erin

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C F G C G
C             Em    F
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
C          Em       F    G
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
F     Em         Dm G       C
Sing tak sawang..  neng angkoso,
F       Em        Dm     G
Mung kowe dudu.. wong liyo..
C          Em     F
Muliho sewengi nemoni aku
C             Em     F      G
Gawanen neng kene roso kangenmu..
F      Em   Dm      C
Ngawe-awe.. neng impenku,
F       G         C
Mung kowe sing.. mbedo aku..
(INTRO) F G Em Am
F G C
(CHORUS)
G                    C
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
(Interlude) Am Em Dm G C
G  F C
F C G C
C             Em    F
Kemulono nganggo slimut tresnamu
C          Em       F    G
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
F      Em         Dm       C
Sing tak sawang.. neng angkoso
F       Em        Dm     G
Mung kowe dudu.. wong liyo..
C          Em     F
Muliho sewengi nemoni aku
C             Em     F      G
Gawanen neng kene roso kangenmu..
F      Em   Dm      C
Ngawe-awe.. neng impenku,
F       G         C
Mung kowe sing.. mbedo aku..
(INTRO) F G Em Am
F G C
(CHORUS)
G                    C
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
G                  C
Mlayuo neng endi.. neng pucuk dunyo,
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
(INTRO) A# D# F A# F
A#            Dm    D#
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
A#         Dm       D#   F
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
D#    Dm         Cm F       A#
Sing tak sawang..  neng angkoso,
D#      Dm        Cm     F
Mung kowe dudu.. wong liyo..
A#         Dm     D#
Muliho sewengi nemoni aku
A#            Dm     D#     F
Gawanen neng kene roso kangenmu..
D#     Dm   Cm      A#
Ngawe-awe.. neng impenku,
D#      F         A#
Mung kowe sing.. mbedo aku..
(INTRO) D# F Dm Gm
D# F A#
(CHORUS)
F                    A#
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
(Interlude) Gm Dm Cm F A#
F  D# A#
D# A# F A#
A#            Dm    D#
Kemulono nganggo slimut tresnamu
A#         Dm       D#   F
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
D#     Dm         Cm       A#
Sing tak sawang.. neng angkoso
D#      Dm        Cm     F
Mung kowe dudu.. wong liyo..
A#         Dm     D#
Muliho sewengi nemoni aku
A#            Dm     D#     F
Gawanen neng kene roso kangenmu..
D#     Dm   Cm      A#
Ngawe-awe.. neng impenku,
D#      F         A#
Mung kowe sing.. mbedo aku..
(INTRO) D# F Dm Gm
D# F A#
(CHORUS)
F                    A#
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
F                  A#
Mlayuo neng endi.. neng pucuk dunyo,
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

   
same artist
Kangen Suroboyo
by Erin
Latest Played Song
Rapuh
by Opick
Penantian
by Armada
Abatasa
by Wali
Tuhan
by Wali
Tetap Bertahan
by Wali
Perdamaian
by Gigi
Merdeka
by Iwan Fals
Solidaritas
by Slank
Samudera Mengering
by Jikustik
Mencintai Ku Dan Dia
by Kotak
Diamonds
by Rihanna
Wonderwall
by Oasis