CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Pengen Ngombe by Eny Sagita

chord dan lirik lagu dari Eny Sagita

Eny Sagita
Pengen Ngombe
Eny Sagita

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Dm Am Dm
Dm Am Dm Gm A# Dm
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane
A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm            A         Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe
Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe
A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane
[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm
[CHORUS]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A                      Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun
[INTRO] Gm Dm A D
Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A                      Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane
A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm          A         Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe
Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe
A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane
[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm
[CHORUS]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A                      Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun
[INTRO] Gm Dm A D
Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A                      Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane
A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm          A         Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe
Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe
A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo
Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

   
same artist
Nitip Kangen
by Eny Sagita
Ditinggal Rabi
by Eny Sagita
Atiku Jembar Koyo Segoro (Ajks)
by Eny Sagita
Wedi Karo Bojomu
by Eny Sagita
Tego
by Eny Sagita
Tangise Ati
by Eny Sagita
Sandal Jepit
by Eny Sagita
Pengen Ngombe
by Eny Sagita
Mantan Bojo
by Eny Sagita
Ilang Tanpo Aran
by Eny Sagita
Latest Played Song
Rapuh
by Opick
Penantian
by Armada
Abatasa
by Wali
Tuhan
by Wali
Tetap Bertahan
by Wali
Perdamaian
by Gigi
Merdeka
by Iwan Fals
Samudera Mengering
by Jikustik
Mencintai Ku Dan Dia
by Kotak
Diamonds
by Rihanna
Wonderwall
by Oasis
Kokoro no tomo
by Mayumi Itsuwa