CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Pom Bensin by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Pom Bensin
Didi Kempot

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C Em F G C
C Em F G C G
C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan
C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
G              C
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Dm G C Am
Dm G C
(CHORUS)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C     G
koyo ngene rasane wong diapusi
(INTRO) C Em F G C
C Em F G C G
C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan
C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
G              C
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Dm G C Am
Dm G C
(CHORUS)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi
F         G      C
koyo ngene rasane wong dilarani
(INTRO) A# Dm D# F A#
A# Dm D# F A# F
A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan
A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
F              A#
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Cm F A# Gm
Cm F A#
(CHORUS)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#    F
koyo ngene rasane wong diapusi
(INTRO) A# Dm D# F A#
A# Dm D# F A# F
A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan
A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
F              A#
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Cm F A# Gm
Cm F A#
(CHORUS)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi
D#        F      A#
koyo ngene rasane wong dilarani

   
same artist
Kalung Emas
by Didi Kempot
Tatu
by Didi Kempot
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Latest Played Song
Malem Minggu
by Benyamin S
Melepasmu
by Drive
Dearest
by Ayumi Hamasaki
Terdalam
by Andra and The Backbone
Dan
by Sheila On 7
Sephia
by Sheila On 7
Sekali Ini Saja
by Glenn Fredly
Kisah Yang Salah
by Glenn Fredly
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash
Cinta Yang Sempurna
by Kangen Band
Jangan Menangis Lagi
by Kangen Band
Jangan Bertengkar
by Kangen Band