CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Pom Bensin by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Pom Bensin
Didi Kempot

Chord Diagram

2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) C Em F G C
C Em F G C G
C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan
C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
G              C
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Dm G C Am
Dm G C
(CHORUS)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C     G
koyo ngene rasane wong diapusi
(INTRO) C Em F G C
C Em F G C G
C                        Em
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
F          G      C
neng juwiring biyen kowe karo sopo
A                   Dm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
D                       G
naliko wong loro ngiyup kudanan
C                       Em
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
F      G            C
tak tak nyono tegane cidro ing janji
A              Dm
atiku kecilik, aku mbok apusi
G              C
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Dm G C Am
Dm G C
(CHORUS)
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi
Em          Am
rasane koyo loncat nyowo iki
F            G         C
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Em            Am
rasane pengen njerit batin iki
F      G         C
koyo ngene rasane wong diapusi
F         G      C
koyo ngene rasane wong dilarani
(INTRO) A# Dm D# F A#
A# Dm D# F A# F
A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan
A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
F              A#
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Cm F A# Gm
Cm F A#
(CHORUS)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#    F
koyo ngene rasane wong diapusi
(INTRO) A# Dm D# F A#
A# Dm D# F A# F
A#                       Dm
saking solo tuku lilin menggok ngiwo
D#         F      A#
neng juwiring biyen kowe karo sopo
G                   Cm
pom bensin daleman sing dadi kenangan
C                       F
naliko wong loro ngiyup kudanan
A#                      Dm
jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali
D#     F            A#
tak tak nyono tegane cidro ing janji
G              Cm
atiku kecilik, aku mbok apusi
F              A#
seprene rasane loro ning ati
(INTRO) Cm F A# Gm
Cm F A#
(CHORUS)
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi
Dm          Gm
rasane koyo loncat nyowo iki
D#           F         A#
mripatku ngerti dewe sing ngonangi
Dm            Gm
rasane pengen njerit batin iki
D#     F         A#
koyo ngene rasane wong diapusi
D#        F      A#
koyo ngene rasane wong dilarani

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Suara (Ku Berharap)
by Hijau Daun
Bukan Pahlawan
by Superman Is Dead
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Sehidup Semati
by Ari Lasso
Pergi ke Bulan
by Cherrybelle
Kepayang
by Andra and The Backbone
Luka Lama
by Cokelat
Sejauh Mungkin
by Ungu
Beri Aku Waktu
by Tic Band
Into The Silent
by J-Rocks
Asal British
by Jamrud
Dunia Masih Berputar
by ST12