CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kapusan Janji by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kapusan Janji
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G Am D G
Am Bm Am D G
G
wangine kembang tresno
Am
kari tilangsing
D
ning ngopo kowe cidro
G
lali janjine
Am
lungamu gawe gelo
Bm
nyikso atiku loro
C
aku wong isih urip
D
mbok anggep wis tanpo nyowo
G
ning ngopo ono tresno
Am
yen kudu pisah
D
sewengi aku seneng
G
seprene susah
Am
tresnamu uwis ilang
Bm
garing kegowo angin
C
yen ngerti koyo ngene
D
kenal kowe ora pengen..
(CHORUS)
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C         Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C           Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
(Interlude) G Bm C G
Am D G Em
Am D G
G
ning ngopo ono tresno
Am
yen kudu pisah
D
sewengi aku seneng
G
seprene susah
Am
tresnamu uwis ilang
Bm
garing kegowo angin
C
yen ngerti koyo ngene
D
kenal kowe ora pengen..
(CHORUS)
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C         Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C           Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C         Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
G      Bm
larane ati iki
Em        D
nganti kapan ora ngerti
C           Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
(Outro) G Bm Em D
C D G G
*[ Chord dari "C" nya ]*
(INTRO) C Dm G C
Dm Em Dm G C
C
wangine kembang tresno
Dm
kari tilangsing
G
ning ngopo kowe cidro
C
lali janjine
Dm
lungamu gawe gelo
Em
nyikso atiku loro
F
aku wong isih urip
G
mbok anggep wis tanpo nyowo
C
ning ngopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
sewengi aku seneng
C
seprene susah
Dm
tresnamu uwis ilang
Em
garing kegowo angin
F
yen ngerti koyo ngene
G
kenal kowe ora pengen..
(CHORUS)
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F           Dm
marine yen kowe teko
G
ngugemi janjimu
(Interlude) C Em F C
Dm G C Am
Dm G C
C
ning ngopo ono tresno
Dm
yen kudu pisah
G
sewengi aku seneng
C
seprene susah
Dm
tresnamu uwis ilang
Em
garing kegowo angin
F
yen ngerti koyo ngene
G
kenal kowe ora pengen..
(CHORUS)
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F           Dm
marine yen kowe teko
G
ngugemi janjimu
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F         Dm
seprene ra ono wong
G
sing nambani
C      Em
larane ati iki
Am        G
nganti kapan ora ngerti
F           Dm
marine yen kowe teko
G
ngugemi janjimu
(Outro) C Em Am G
F G C C

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Stand By Me
by Oasis
Seandainya
by Ari Lasso
Ya Allah
by Wali
Diantara Kalian
by D'Masiv
Beri Kami Yang Terbaik
by D'Masiv
Cinta Sampai Di Sini
by D'Masiv
Diam Tanpa Kata
by D'Masiv
Rasa Ini
by Vierra
Hujan Turun
by Sheila On 7
Dia Maha Sempurna
by Ungu
Selamat Hari Lebaran
by Gigi
Beri Aku Waktu
by Tic Band