CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kapan Kapan by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kapan Kapan
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G F  C  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C    G
aku seneng kowe..
(Interlude) C  F  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Cobalah Kau Mengerti
by J-Rocks
No Junjou Na Kanjou (1/3)
by Siam Shade
Pemujamu
by Ada Band
Musnah
by Andra and The Backbone
Demi Masa
by Cokelat
Terima Kasih Bijaksana
by Sheila On 7
I Love You, Bibeh
by The Changcuters
Santai Saja
by Saint Loco
Lelaki Sempurna
by Gita Gutawa
Boneka Tersayang
by Slank
Takkan Melupakanmu
by Radja
Sampai Kapan
by Mike Mohede