CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kapan Kapan by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kapan Kapan
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G F  C  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C    G
aku seneng kowe..
(Interlude) C  F  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..

   
same artist
Kalung Emas
by Didi Kempot
Tatu
by Didi Kempot
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Latest Played Song
Sempurna
by Andra and The Backbone
Rahasia Hati
by Element
Ada Pelangi Di Matamu
by Jamrud
Pandangi Langit Malam Ini
by Jikustik
Sobakasu (Freckless)
by Judy And Mary
Janji Suci
by Yovie and Nuno
Pria Kesepian
by Sheila On 7
Lebih Baik
by CJR
Skater Boy (Sk8er Boi)
by Avril Lavigne
Main Hati
by Andra and The Backbone
Hitamku
by Andra and The Backbone
Melayang
by Ungu