CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Banyu Langit by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Banyu Langit
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
Bm
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
D
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Em
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G  C  G  C
Bm-Am  D  G
G
Sworo angin,
Bm
angin sing ngreridu ati
C
Ngelingake..
D
sliramu sing tak tresnani
G
Pingin nangis
Bm
ngetokke eluh neng pipi
C
Suwe ra weruh
D
senajan mung ono ngimpi
Em                 Bm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
C                     D
Tambanono roso kangen ning atiku
Em                Bm
Ngalemo.. ngalemo ning aku
C               D
ben ra adem kesiram udaning dalu
G
Banyu langit
Bm
sing ono duwur kayangan
C
Watu gede
D
kalingan mendunge udan
G
Telesono..
Bm
atine wong sing kasmaran
C
Setio janji
D
seprene tansah kelingan
(CHORUS)
Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
C
Melu krungu suaramu
D
ngomongke opo
Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
C
Sing neng langgran
D       G
wonosari Yogyakarta
(Interlude) G  Bm  C  D
Em  Bm  C Am D
Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
C
Pamit esuk lungane
D
ra nganti sore..
Em
Janjine.. lunga ra
Bm
nganti semene suwene
C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..
G
Udan grimis
Bm
telesono klambi iki
C
Jroning dodo
D
ben ra garing ngekep janji
G
Ora lamis
Bm
gedene nggonku nresnani
C
Nganti kapan
D
aku ora biso lali
(CHORUS)
Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
C
Melu krungu suaramu
D
ngomongke opo
Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
C
Sing neng langgran
D
wonosari Yogyakarta
Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
C
Pamit esuk lungane
D
ra nganti sore..
Em
Janjine.. lunga ra
Bm
nganti semene suwene
C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..
(Outro) G  Bm  C  D  G
(INTRO) A#  D#  A#  D#
Dm-Cm  F  A#
A#
Sworo angin,
Dm
angin sing ngreridu ati
D#
Ngelingake..
F
sliramu sing tak tresnani
A#
Pingin nangis
Dm
ngetokke eluh neng pipi
D#
Suwe ra weruh
F
senajan mung ono ngimpi
Gm                 Dm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
D#                    F
Tambanono roso kangen ning atiku
Gm                Dm
Ngalemo.. ngalemo ning aku
D#              F
ben ra adem kesiram udaning dalu
A#
Banyu langit
Dm
sing ono duwur kayangan
D#
Watu gede
F
kalingan mendunge udan
A#
Telesono..
Dm
atine wong sing kasmaran
D#
Setio janji
F
seprene tansah kelingan
(CHORUS)
Gm                 Dm
Ademe gunung merapi purba
D#
Melu krungu suaramu
F
ngomongke opo
Gm               Dm
Ademe gunung merapi purba
D#
Sing neng langgran
F       A#
wonosari Yogyakarta
(Interlude) A#  Dm  D#  F
Gm  Dm  D# Cm F
Gm
Janjine.. lungane ra
Dm
nganti suwe suwe
D#
Pamit esuk lungane
F
ra nganti sore..
Gm
Janjine.. lunga ra
Dm
nganti semene suwene
D#          F
Nganti kapan tak enteni
A#
sak tekane..
A#
Udan grimis
Dm
telesono klambi iki
D#
Jroning dodo
F
ben ra garing ngekep janji
A#
Ora lamis
Dm
gedene nggonku nresnani
D#
Nganti kapan
F
aku ora biso lali
(CHORUS)
Gm                 Dm
Ademe gunung merapi purba
D#
Melu krungu suaramu
F
ngomongke opo
Gm               Dm
Ademe gunung merapi purba
D#
Sing neng langgran
F
wonosari Yogyakarta
Gm
Janjine.. lungane ra
Dm
nganti suwe suwe
D#
Pamit esuk lungane
F
ra nganti sore..
Gm
Janjine.. lunga ra
Dm
nganti semene suwene
D#          F
Nganti kapan tak enteni
A#
sak tekane..
(Outro) A#  Dm  D#  F  A#

   
same artist
Kalung Emas
by Didi Kempot
Tatu
by Didi Kempot
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Latest Played Song
No Junjou Na Kanjou (1/3)
by Siam Shade
Kulakukan Semua Untukmu
by Fatur and Nadila
Lebih Baik
by CJR
Selimut Hati
by Dewa 19
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash
Jangan Bertengkar
by Kangen Band
Yolanda
by Kangen Band
Tentang Bintang
by Kangen Band
Pujaan Hati
by Kangen Band
Penantian Yang Tertunda
by Kangen Band
Selalu Cinta
by Kotak
Hujan Di Hatiku
by Netral