CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Terminal Tirtonadi by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Terminal Tirtonadi
Didi Kempot

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Dm G C Am
Dm E Am E
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[INTRO] E Am E Am
[CHORUS]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am   E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am               E
Aku kangen, kangenku mung
Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[INTRO] E Am E Am
[CHORUS]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am   E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am               E
Aku kangen, kangenku mung
Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...
Am
Nalikane ing Tirtonadi 

   
same artist
Kalung Emas
by Didi Kempot
Tatu
by Didi Kempot
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Latest Played Song
Ada Pelangi Di Matamu
by Jamrud
OK
by T2
Pria Kesepian
by Sheila On 7
Bawalah Cintaku
by Afgan
Aku Milikmu
by Iwan Fals
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash
Doy
by Kangen Band
Di Balik Awan
by Peterpan
Ayah
by Peterpan
Cinta Tak Bersyarat (Versi 2)
by Element
Percik Pelangi
by Enemy Down
Kandas
by Gerry Mahesa