CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Terminal Tirtonadi by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Terminal Tirtonadi
Didi Kempot

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
2
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Am
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
E
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
C#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 2
B
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Dm G C Am
Dm E Am E
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[INTRO] E Am E Am
[CHORUS]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am   E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am               E
Aku kangen, kangenku mung
Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[INTRO] E Am E Am
[CHORUS]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am   E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am               E
Aku kangen, kangenku mung
Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...
[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am   E
Lungo mesti bali
[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu
[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...
Am
Nalikane ing Tirtonadi 

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Rangkaian Kata
by Gita Gutawa
Kesedihanku
by Sammy Simorangkir
My Love
by Westlife
Night Changes
by One Direction
Kamu Egois
by Ari Lasso
Andai Aku Bisa
by Chrisye
Seperti Bintang
by Ungu
Sampai Kapanpun
by Ungu
Laguku
by Ungu
Cinta Terlarang
by Gigi
Santai Saja
by Saint Loco
November Rain
by Guns N Roses