CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kere Munggah Bale by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kere Munggah Bale
Didi Kempot

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Gm A# (3x) Gm
D# Dm D# A#
F
A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.
A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi
[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere
[interlude] Gm Dm D# A#
Cm Gm D# F Gm
Gm A# Gm 
D# Dm D# F A# F
A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji
A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi
[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Kesedihanku
by Sammy Simorangkir
Dunia Belum Berakhir
by Shaden
Langit Tujuh Bidadari
by Ada Band
Don't Tell Me
by Avril Lavigne
Pemujamu
by Ada Band
Terima Kasih Bijaksana
by Sheila On 7
Karena Kamu
by Geisha
Primadona
by Sherina
Indonesia Menangis
by Sherina
Belalang Tua
by Iwan Fals
Ikan-Ikan
by Iwan Fals
Wahai Kau Cinta
by Radja