CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kere Munggah Bale by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kere Munggah Bale
Didi Kempot

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 4
D#
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
1
2
4
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Cm
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Gm A# (3x) Gm
D# Dm D# A#
F
A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.
A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi
[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere
[interlude] Gm Dm D# A#
Cm Gm D# F Gm
Gm A# Gm 
D# Dm D# F A# F
A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji
A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi
[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale
A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

   
same artist
Kalung Emas
by Didi Kempot
Tatu
by Didi Kempot
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Latest Played Song
Lebih Baik
by CJR
Jatuh Cinta Padamu
by Vagetoz
Bernafas Tanpamu
by Last Child
Dengan Nafasmu
by Ungu
Kekasih Gelapku
by Ungu
Terang Dalam Gelapku
by Ungu
Yang Pertama
by Ungu
Cinta Yang Sempurna
by Kangen Band
Kembali Pulang
by Kangen Band
Jangan Bertengkar
by Kangen Band
Terbanglah Bersamaku
by Kangen Band
Mimpi Yang Sempurna
by Peterpan