CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Sido Rondho by Cak Diqin

chord dan lirik lagu dari Cak Diqin

Cak Diqin
Sido Rondho
Cak Diqin

Chord Diagram

1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
Dm
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 3
Gm
1
4
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A#
3
2
1
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
A
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
Font
Transpose
Autoscroll
[INTRO] Dm Gm Dm
Dm A# A
Gm... A  Dm A
Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho
Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo
[INTRO] Gm  Dm
Gm  Dm
[CHORUS]
Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane
Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase
[INTRO] Dm Gm Dm
Dm A# A
Gm... A.. Dm A
Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho
Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo
[INTRO] Gm  Dm
Gm  Dm
[CHORUS]
Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane
Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
A                 Dm Gm
Andum tresno bebojoan selawase
A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

   
same artist
Sido Rondho
by Cak Diqin
Cinta Tak Terpisahkan
by Cak Diqin
Slenco
by Cak Diqin
Latest Played Song
Malem Minggu
by Benyamin S
Umbrella
by Rihanna
Mungkinkah
by Stinky
Saat Yang Terindah
by Wayang
Laguku
by Ungu
Aku Cinta Kau dan Dia
by Smash
Cinta Tak Harus Memiliki
by ST12
Sejenak Di Sampingmu
by Naff
Garuda Di Dadaku
by Netral
Istimewa
by Petra Sihombing
I See Fire
by Ed Sheeran
Anak Pulau
by Amtenar